Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://dspace.univ-tiaret.dz:80/handle/123456789/7127
Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorلزرق, بوبكر-
dc.contributor.authorكلاخي, بوحركات-
dc.date.accessioned2022-12-22T09:39:58Z-
dc.date.available2022-12-22T09:39:58Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.urihttp://dspace.univ-tiaret.dz:80/handle/123456789/7127-
dc.descriptionThis study aimed to clarify the nature of the food industry, as we found that it is a branch of the manufacturing industries that transfer agricultural raw materials, whether vegetable or animal, in order to satisfy human needs, as well as identify their branches in Algeria and the relationship they have with other sectors, and also aimed to identify On the reality of the food industry in Algeria, and knowledge of the programs that Algeria has designed for the advancement of this sector, and the prospects it has prepared for the future in order to build a distinguished food sector.en_US
dc.description.abstractهدفت هذه الدراسة إلى توضيح ماهية الصناعات الغذائية حيث وجدنا أنها على أنها فرع من فروع الصناعات التحويلية التي تقوم بتحويل المواد الخام الزراعية سواء منها النباتية أو الحيوانية قصد إشباع الحاجات الإنسانية، وكذا تحديد فروعها في الجزائر والعلاقة التي تربطها بالقطاعات الأخرى، كما هدفت أيضا إلى التعرف على واقع الصناعة الغذائية في الجزائر، ومعرفة البرامج التي سطرتها الجزائر من أجل النهوض بهذا القطاع، والآفاق التي أعدتها مستقبلا من أجل بناء قطاع غذائي متميز.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherجامعة ابن خلدون-تيارتen_US
dc.subjectالصناعات الغذائيةen_US
dc.subjectبرامج التنمية الإقتصاديةen_US
dc.subjectإستراتيجيات تطوير الصناعاتen_US
dc.titleمكانة ودور الصناعات الغذائية في تنويع مصادر الاقتصاد الوطني خلال الفترة2000-2021en_US
dc.typeThesisen_US
Collection(s) :Master

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
TH.M.COM.AR.2022.323.pdf2,54 MBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.